Kapiten Željezničara optimističan

Svraka: Ovim derbijem vraća se vjera u bh. fudbal

U prvom susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine Željezničar i Sarajevo su na Grbavici odigrali 1:1, a nakon susreta razgovorali smo sa kapitenom Plavih, Muamerom Svrakom, koji se upisao u listu strijelaca.

"Drago mi je što sam pogriješio na press konferenciji kada sam rekao da se ne treba očekivati bajna fudbalska predstava. Ovim derbijem vraća se vjera u bh. fudbal. Sarajevo je imalo više loptu u svojim nogama i možda više prilika, ali naše su bile izglednije", izjavio je za SportSport.ba Muamer Svraka, kapiten Željezničara i strijelac na večerašnjem susretu.

"Znali smo da kakav god bio rezultat na Grbavici da na Koševu moramo postići pogodak za prolaz dalje. Idemo po gol na Koševu i prolaz dalje. Mogli smo riješiti susret ranije, imali smo sjajnu priliku preko Jamaka, no Bože moj. Prilike se promašuju, tako je to u fudbalu", dodao je Svraka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.