Sarajevo sutra protiv Bratstva

Švrakić: Kup nam je jako važan

E. Škorić

Sarajevo će sutra u meču šesnaestine finala Kupa BiH igrati protiv Bratstva iz Gračanice.

Zijad Švrakić, pomoćni trener Sarajeva, govorio je o sutrašnjem duelu na današnjoj press konferenciji.

“Igrali izuzetno tešku utakmicu, koja je i psihički i fizički iscrpila igrače. Jučer smo imali jednu regeneraciju za one koji su igrali i normalan trening za one koji nisu. Nama je Kup jako važan, kao što nam je važna svaka utakmica. Tako se pripremamo i za Bratstvo. Da kažemo da znamo puno o njima bio bih neiskren, mada smo dobili snimak nekih utakmica, pa ćemo to danas pogledati prije sastanka s ekipom. Kup je vrlo opasno takmičenje u kojem se događaju iznenađenja tako da moramo pristupiti krajnje ozbiljno i nadam se pozitivnom rezultatu", rekao je Švrakić.

"Imamo malih problema. Duljević je i dalje aut, Husejinović ne može igrati, Sarić se oporavlja, no ne znamo može li sutra igrati. Potreban na mje za Široki. Igrat će i neki igrači koji imaju neku minutažu i mogući izvući ono što treba", dodao je Švrakić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi