Tajar: Sretan sam zbog nove pobjede

Golman juniora Iskre nakon pobjede nad Vitezom

Tajar: Sretan sam zbog nove pobjede

S. Mlaćo

Juniori Iskre danas su na svom Jakliću sa 3:0 nadigrali vršnjake iz FK Vitez sa 3:0 u okviru 8. kola Omladinske lige BiH grupa Centar.

Bugojanci su pokazali mnogo više, te slavili sa dva pogotka Ernesta Ivkovića, dok je jedan dodao Admir Pipić.

U 51. minuti gosti su kod rezultata 2:0 imali priliku da se vrate u meč, ali sjajni Adnan Tajar tek što je ušao odbranio je udarac sa 11. metara Ahmeda Berbića.

Tajar je tako pokazao svoje kvalitete, te zaradio aplauze navijača.

"Sretan sam zbog pobjede koja nas je ostavila u samom vrhu tabele. Pružili smo dobru igru, dominirali, a puno mi prije svega zbog samopouzdanja znači odbranjeni penal", kazao je Tajar za SportSport.ba.

Ovaj talentovani golman povremeno trenira i sa seniorskom momčadi Iskre, te se nada da će u budućnosti stati i na gol prvog tima, što je svakako njegova velika želja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi