Tanković: Protiv Bratstva pokazati zašto smo lideri

Vezista NK Iskra

Tanković: Protiv Bratstva pokazati zašto smo lideri

S. Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre, trenutni  lider Druge lige FBiH grupa Zapad, u subotu će u okviru 10.kola u goste Bratstvu iz Bosanske Krupe.

Bugojanci ove sezone igraju veoma kvalitetno, zabilježili su sedam pobjeda i jedan remi, te su jedina momčad koja još uvijek nema poraza. Nadaju se dobroj igri u Bosanskoj Krupi  te nastavku pozitivne serije.

"Nakon prvih devet kola gdje smo pokazali svoje kvalitete, što govori i to da nemamo nijednog poraza, mi smo okrenuli duelu sa Bratstvom gdje također želimo dobrom igrom doći do novih bodova. Sigurno da neće biti lako, ali na nama je da pokažemo zašto smo lider prvenstva i glavni favorit za prvo mjesto. Ako pružimo sve od sebe vjerujem u pozitivan rezultat koji bi bio prava uvertira pred derbi narednog kola sa FK Vitez  na našem Jakliću", istakao je za naš portal vezista Iskre Esmer Tanković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Duel između Bratstva i Iskre igra se u subotu na SRC “ADE“ sa početkom u 14:30 sati, a pravdu će dijeliti glavni sudija Haris Halkić iz Sanskog Mosta sa svojim pomoćnicima Zlatkom Budimlićem iz Bihaća i Igorom Puzovićem iz Travnika. Delegat je Edin Džanić (NS USK). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi