Tarik Handžić novi član Metalleghea iz Jajca

Napustio redove Krupe

Tarik Handžić novi član Metalleghea iz Jajca

S. Mlaćo

Novi član NK Metalleghe danas je i zvanično postao Tarik Handžić (20), koji je posljednju sezonu proveo u redovima FK Krupa.

Hadžić je danas i zvanično potpisao ugovor sa popularnim Kraljevima, a radi se o nekadašnjem članu juniora FK Željezničar i FK Sarajevo. Handžić je nastupao i za Olimpik, Bosna Semu i Bosna Visoko, a ubilježio je i jedan nastup za juniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Svojim dobrim igrama treneru Romeu Šapini nametnuli su se i omladinci Ćosić i Samardžić koji su potpisali profesionalne ugovore, a saradnju je dogovorio i golman Alija Jamaković.

Administrancija Metalleghea vrijedno radi na završavanju papirologije za registraciju stopera Hreljića i Jurevića, koji su u Jajce stigli iz MTK Budapest, odnosno GOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe danas očekuju prijateljski meč protiv NK Novi Travnik, ali već sada je sigurno da će Jajčani imati respektabilnu momčad koja će se dosta toga pitati u novoj sezoni Prve lige Federacije BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi