Kapiten FK Sarajevo se osvrnuo na derbi

Tatomirović: Željezničar nije pokazao ništa osim borbe

Defanzivac Sarajeva Ivan Tatomirović bio je zadovoljan odrađenim pripremama i utakmicom protiv Novog Pazara. 

"Danas smo ovom utakmicom protiv Novog Pazara trebali završiti pripremni period. Mislim da smo u prvom poluvremenu ispunili cilj, imali smo dobar tempo. Pripremili smo se za narednu utakmicu protiv Veleža koju igramo na domaćem terenu", rekao je Tatomirović, te se osvrnuo i na novog trener Miodraga Ješića:

 "Na prvom sastanku dobili smo detaljne instrukcije. Rekao nam je šta on očekuje od nas i predstavio nam plan. U par treninga smo uhvatili ritam. Nismo još u ritmu koji on želi, ali mislim da smo na dobrom putu prema tome", riječi su srbijanskog internacionalca.

 Osvrnuo se i na poraz u vječitom derbiju od Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 "Dešava se poraz. Ostaje žal za tim porazom i tri boda koja smo mogli osvojiti i to protiv ekipe koja nije ništa pokazala osim borbe i zbog toga su nas i dobili. Što se tiče daljeg prvenstva taj poraz ne bi trebao predstavljati neki problem", istekao je Tatomirović. 

Napominjemo, susret između Sarajeva i Novog Pazara prekinut je u 55. minuti zbog kiše pri vodstvu bordo tima 1:0.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije