Tekstilac dočekuje Drinu

Prva liga RS, play-off

Tekstilac dočekuje Drinu

D. Vejo

Ekipa Tekstilca iz Dervente ne igra baš najbolje u play-offu Prve lige Republike Srpske, a priliku da se trgnu Dervenćani imaju ovog vikenda kada će u sklopu sedmog kola dočekati zvorničku Drinu na svom terenu.

Protiv ekipe koju sa klupe predvodi iskusni stručnjak Mile Lazarević, Krojači imaju negativan skor. Do sada su dva puta poraženi (2:1 i 4:0), dok su jednom remizirali (1:1), pa će s toga ovo biti sjajna prilika da Dervenćani poprave utisak.

"Znamo šta nas čeka i kakva nam ekipa dolazi u goste. Trener Lazarević jedan je sjajan stručnjak, koji zna kako da postavi tim. Mi imamo dosta problema kada je u pitanju igrački kadar, ali ne tražimo alibi. Moramo odigrati maksimalno požrtvovano kako bi stigli do pozitivnog rezultata", zaključio je strateg Tekstilca, Zoran Dragišić.

Utakmica između Tekstilca i Drine igra se sutra od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi