Tekstilac i Krupa remizirali

Prva liga RS, 18. kolo

Tekstilac i Krupa remizirali

Poslije dvije vezane pobjede, ekipa Tekstilca je na svom terenu remizirala protiv dobre ekipe iz Krupe na Vrbasu, ekipe koja se u nekoliko posljednjih kola uključila u borbu za vrh i plasman u viši rang. Zanimljiv je podatak da u jučerašnjim utakmicama Prve lige RS nijedna domaća ekipa nije upisala pobjedu te će završnica ovog prvenstva biti zanimljiva i neizvjesna.

U Derventi, pred punim stadionom i po toplom vremenu viđena je dobra predstava, u kojoj su obe ekipe očekivale pobjedu. Ekipa Tekstilca kreće agilno od samog starta u želji da dođe do treće pobjede u nizu, te to i materijalizuje. Bio je 9. minut utakmice kada je Hasanović dodao loptu do Gojića. Njega ruši bek gostiju te sudija svira penal. Asanović šutira, golman Vasić brani i kratko odbija loptu koju iz drugog pokušaja centarfor domaćih ubacuje u mrežu. Nastavljaju domaći sa napadima, te udarcima pokušavaju i Marić i Susaković. Odličnu akciju Asanovića i Glišića prekida sudija zbog ofsajda. Ekipa iz Krupe povremeno napada a te akcije završavaju šutevima Stjepanovića i Mazalice.

U drugom dijelu viđena je otvorena igra, napadačka s obe strane. U 65. minuti gosti daju gol koji im donosi  bod. S desne strane je bio u napadu Jovičić, te je sam i završio akciju. Poslije driblinga ulazi u šesanaest metara te preciznim udarcem gađa suprotan ugao gola Plisnića. Gosti kao da vide svoju šansu da odnesu i više od boda, te više napadaju, ali njihovi napadi nisu tako opasni. Ozbiljnije prilike su ipak imali domaći igrači. Dobar prodor Susakovića deset minuta prije kraja ne završava golom Đukić. U zadnjoj minuti, u lijepoj akciji učestvuju Milaković, Susaković i Duspara no svi njihovi šutevi su izblokirani. Sudije su pokazale po dva žuta kartona u igri koja je bila borbena no igralo se sportski i bez grubosti. I slijedeći meč ekipa Tekstilca igra na svom terenu, dočekuju trenutno poslednjoplasiranu ekipu Napretka iz D. Šepka.

TEKSTILAC – KRUPA 1:1 (1:0)
Strijelci: 1:0 Asanović (9), 1:1 Jovičić (65).
Gledalaca: 500. Sudija: Dušan Berak (Trebinje), pomoćnici Čelić i Maksimović (Doboj). Žuti kartoni: Rastović, Đukić (Tekstilac), Jandrić, Mazalica (Krupa).

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

TEKSTILAC: Plisnić, Marić, Rastović (od 80. min. Duspara), Jolović, Vujanić, Hasanović (od 59. min. Đukić), Gojić, Asanović, Glišić (od 67. min. Milaković), Susaković, Komlenović. Trener: Bojan Magazin.

KRUPA: Vasić, Ducanović, Stjepanović (od 79. min. Studen), Damjanović,  Jandrić, Savić (od 46. min. Stijepić), Jovičić, Mazalica, Đukarić (od 46. min. Malinović), Paštar, Milanović. Trener: Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.