Tekstilac sprema nova pojačanja

Formiraju tim za nastavak sezone

Tekstilac sprema nova pojačanja

D. Vejo

Fudbalski klub Tekstilac završio je kao četvrtoplasirani tim na tabeli u Prvoj ligi Republike Srpske nakon završetka jesenjeg dijela sezone.

U mnoštvu bivših premijerligaških ekipa koje igraju u Prvoj ligi Republike Srpske. Dervenćani su uspjeli da sakupe 26 bodova, što je i više nego solidno za Bojana Magazina i njegove izabranike.

A da bi rezultati bili još bolji, potrebno je tim pojačati novim imenima. U planu je njih nekoliko.

"Efikasnost, realizacija to je ono što nas muči. S toga, smatram da je primarni cilj dovesti napadača, nekog ko bi poboljšao taj segment u igri. Ali u planu su i još nekoliko igrača", rekao je trener Dervente, Bojan Magazin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi