Tekstilac želi angažovati bivšeg fudbalera Krupe

Cvijanović na meti Dervenćana

Tekstilac želi angažovati bivšeg fudbalera Krupe

D. Vejo

Ekipa Tekstilca iz Dervente ozbiljno radi na angažovanju novog trenera, ali dosta se pažnje posvetilo i rekonstrukciji igračkog kadra.

Mnoga imena dovode se u vezu sa Dervenćanima.

Nakon bivšeg centarfora banjalučkog Borca Gedeona Guzine i napadača Slobode MG Aleksandra Malbašića, tim iz grada na Ukrini pikirao je i mladog Ognjena Cvijanovića.

Naime, pomenuti defanzivac, tokom minule polusezone branio je boje Zvijezde iz Gradačca u čije je redove stigao iz aktuelnog premijerligaša, Krupe.

Cvijanović bi prema mišljenju čelnika kluba bio odlično rješenje u zadnjoj liniji, obzirom na dosadašnju fudbalsku biografiju.

Pored njega, spominje se i dolazak Siniše Radoje, koji još uvijek nije ragovarao sa čelnici Velikana iz Platonove oko nastavka saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi