Tekstilcu bod u Prijedoru protiv Rudara

Prva liga RS

Tekstilcu bod u Prijedoru protiv Rudara

D. Vejo

Ekipa Tekstilca iz Dervente odigrala danas čvrstu utakmicu u Prijedoru protiv Rudara, a nakon 90 minuta meča, rezultat je glasio 1:1 (0:1).

Prvo poluvrijeme bolje su otvorili gosti iz Dervente. Strpljivo su čekali priliku. Zbili su svoje redove, a onda iz kontre i greške domaće ekipe, uspjeli su da stignu do vodstva od 0:1, što je izazvalo muk na tribinama u Prijedoru. Na odmor se odlazi s prednošću gostiju iz Dervente.

Ipak, izabranici Zlatka Jelisavca odlučili su da zaigraju bolje u drugoj dionici susreta. Krenula je prilika za prilikom. Trud se isplatio tek sredinom drugog dijela, kada napadač Rudara Jaćimović matira nemoćnog golmana gostiju, te postiže gol koji Prijedorčane i dalje čuva na drugoj poziciji na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi