Teren stadiona u Hrasnici "ušminkava" se za Zmajeve

Regeneriše se travnjak stadiona FK Famos

Teren stadiona u Hrasnici "ušminkava" se za Zmajeve

Teren FK Famos u Hrasnici na kojem će tokom svojih priprema u BiH za Svjetsko prvenstvo trenirati fudbalska reprezentacija naše zemlje "ušminkava" se za dolazak Zmajeva.

Već 15. maja će na travnjak stadiona u Hrasnici, na kojem igra nekada jedna od najstabilnijih drugoligaša bivše Jugoslavije, istrčati reprezentativci Bosne i Hercegovine, na svoj prvi trening u sklopu priprema za Mundijal.

U N/FSBiH su učini sve kako bi travnjak, koji je prije samo nekoliko dana bio u užasnom stanju, u punom sjaju dočekao Zmajeve, pa je tako sa Famosom dogovoreno da ovaj klub svoje utakmice igra na drugim terenima, kako bi se travnjak sačuvao za reprezentativce BiH. U sklopu "ušminkavanja" stadiona renovirane su i svlačionice Sportskog centra u Hrasnici.

Prije samo nekoliko dana teren stadiona u hrasnici izgledao je ovako:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.