Teške povrede štopera Kozare na meču sa Borcem

Veliki hendikep za zadnju liniju crveno-bijelih

Teške povrede štopera Kozare na meču sa Borcem

D. Vejo

Koliko su se zapravo fudbaleri Kozare borili danas na travi Gradskog stadiona u Banjaluci, dokazuje i činjenica da su Gradiščanci ostali bez kapitena Ognjena Petrović i Igora Makitana, koji igraju na poziciji štopera.

Naime, sve se dogodilo u drugom poluvremenu. Prvo je u 74. minuti Igor Makitan nakon jednog duela sa vezistom Borca Delićem, pao na zemlju. Stručni medicinski tim Kozare odmah je uskočio u pomoć, a konstatovan je potres mozga, zbog čega je štoper Gradiščanaca morao van terena.

No, to nije bilo sve. Ubrzo je Kozara ostala bez kapitena i okosnice zadnje linije. Nakon jednog duela sa napadačem crveno-plavih, Ognjen Petrović je nezgodno doskočio te povrijedio koljeno.

Bolna grimasa na licu vođe tima iz grada na Savi, govorila je da nešto nije u redu. On je odmah nakon toga izveden sa terena, te je hospitalizvan. Prve informacije govore da je riječ o težoj povredi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi