Teslićani putuju u Omarsku

Druga liga RS, Zapad

Teslićani putuju u Omarsku

D. Vejo

Fudbaleri Proletera će u sklopu 26. kola Druge lige Republike Srpske Zapad, svoja koplja ukrstiti na gostovanju u Omarskoj protiv istoimene ekipe.

Teslićani nisu uspjeli da ostvare ambicije postavljene na početku sezone, ali sigurno da su pružili tokom ovog prvenstva jedan veoma jak otpor svakom protivniku koji im se našao na putu. Pozitivan ishod tražit će i protiv zahuktale ekipe Omarske.

"Očekuje nas jedno veoma teško gostovanje u Omarskoj. Igrački kadar nije na zavidnom nivou iz razloga što nam nedostaju četiri igrača i početnog sastava jer zbog povreda i kartona nemaju pravo nastupa. Idemo na pobjedu nemamo šta izgubiti. Snovi o odlasku u Prvu ligu nisu se ostvarili. Sezonu mirno privodimo kraju s nadom da će Proleter u neko skorije vrijeme ponovo biti prvoligaška ekipa", ističe za SportSport.ba napadač Proletera, Vladimir Marković.

Proleter se prije ovog susreta nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, dok je ekipa Omarske drugoplasirani tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi