Testiraj Hyundai i osvoji put u Brazil

Hyundai nagradna igra

Testiraj Hyundai i osvoji put u Brazil

Sponzorski tekst
Teme:

Hyundai kao  oficijelni  partner   FIFA  svjetskog prvenstva širom svijeta priredio je mnoštvo iznenađenja za svoje ljubitelje, tim povodom Hyundai Auto BH  želio je da priredi i nešto posebno i za građane Bosne i Hercegovine, pa tako u periodu od  15. marta do 10. maja 2014. godine, organizuje nagradnu igru „Testiraj Hyundai i osvoji put u Brazil!“ 

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi zainteresirani koji  u gore pomenutom periodu se prijave i obave testnu vožnju sa željenim vozilom u bilo kojem od ovlaštenih Hyundai prodajnih centara u Bosni i Hercegovini, uz preduslov da posjeduju validnu vozačku dozvolu i minimalno tri godine vozačkog iskustva.  

Prijava za učešće i odabir željenog grada  za test vožnju u kojem se nalaze naši ovlašteni prodajni centri možete uraditi preko elektronskog anketnog listića koji se nalazi na www.hyundai.ba ili putem facebok profila, ili lično dolaskom u željeni Hyundai centar i popunjavanje istog na licu mjesta.  Nakon uredno popunjenog anketnog listića na vaš mail stiže konfirmacija o prijavi za  nagradnu igru. 

Pored glavne nagrade,  putovanje u Manau za dvije osobe koje podrazumjeva smještaj, hranu, vodiče i obilazak turističkih destinacija, karte za utakmicu, kao i  Hyundai „hospitality“ program na stadionu i  dvije avio karte, drugu nagradu čine 2 karte za utakmicu Bosna i Hercegovina i  Argentina, te treća nagrada „Brasil World Cup“ poklon paket.

Pored test vožnji koje ćete moći obavljati svakodnevno u našim salonima širom BiH, Hyundai  će organizovati i „World Cup Caravan!“ koji će obići sve veće gradove u istom periodu (Mostar,  Banja Luka, Doboj, Brčko, Sarajevo...).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Mostar je mjesto u kojem Hyundai karavan započinje svoje veliko putovanje i to 14. i 15. marta, plato Mepass Malla. 

Izvlačenje će se obaviti uz prisustvo komisije od tri člana 10.05.2014. u prostorijama Hyundai Auto BH, ul. Branilaca Šipa 4c, Sarajevo. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.