Brazilac nakon potpisa za Cibaliju

Tiago: Manijaci, ne znate pravi razlog mog odlaska

Brazilski internacionalac i jedan od miljenika navijača Željezničara, Tiago Faria napustio je redove sarajevskog kluba prije nekoliko sedmica.

Klub je osim njega napustio i njegov sunarodnjak Mailson koji nikada nije dobio pravu šansu na Grbavici, a iz Željezničara su naveli da se ovaj dvojac želi vratiti u Brazil.

Međutim, Tiago je potpisao za Cibaliju pa se zbog toga nasao na udaru navijača Željezničara. Tim povodom na društvenim mrežama se oglasio ovaj nekadašnji ljubimac navijača Željezničara..

"Manijaci, izvinite. Vi ne znate zašto i koji je pravi razlog zbog kojeg sam otišao. Uvijek ćete biti u mom srcu, hvala vam na svemu", napisao je Tiago.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi