Tiago Manijacima: Hvala što ste čekali, ovaj gol je za vas

Brazilac odlučio derbi

Tiago Manijacima: Hvala što ste čekali, ovaj gol je za vas

E. Škorić

Brazilski napadač Tiago Faria junak je 106. vječitog derbija koji je jučer odigran na Grbavici.

Nakon šuta Blagojevića je Tiago petom loptu skrenuo u mrežu Mateja Delača, pa je postao miljenih navijača Plavih, a ujedno i junak u pobjedi svoje momčadi. 

On se oglasio putem Facebook profila kako bi se zahvalio svima. 

"Prvo da se zahvalim Bogu. Zatim da se zahvalim mojoj familiji Faria-Lubarda i mojoj ženi Mari Munhoz. Puno zahvalnosti i Manijacima, jer su bili strpljivi i čekali na moj prvijenac Ponosan sam što smo igrali svi kao jedan. Ova pobjeda je za vas navijače", napisao je Tiago.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Popularni Tiaguinho sve je bolji i bolji u redovima Željezničara, a navijači vjeruju da će on i u budućnosti zabijati pogotke i donositi im radost. I Tiago i navijači će, kako god, pamtiti 4. oktobar 2015. i pobjedu nad gradskim rivalom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.