To je to! Ovo je novi dres naše reprezentacije

Objavljene nove fotografije

To je to! Ovo je novi dres naše reprezentacije

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će uskoro zaigrati u novim Adidasovim dresovima, čije se fotografije već mogu pronaći na internetu.

Nakon što je prije nekoliko dana u javnost procurila jedna fotografija navodnog novog dresa Zmajeva, sada se može pronaći njih desetak i to bi trebao biti jasan dokaz da će naši reprezentativci zaista nastupati u ovoj opremi.

Novi dres Bosne i Hercegovine je zanimljiv jer se prilično razlikuje od svih dosadašnjih. Plava boja je dosta tamnija, tu je i lenta, a Adidasove tradicionalne tri linije su u zlatnim nijansama i pozicionirane su ispod rukava.

Navodno, novi dres BiH se već može i naručiti putem interneta a njegova cijena je paprena - 89.95 eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi