Todorović: Moramo zaustaviti Duljevića i Ahmetovića
Foto: Dnevni list

Fudbaler Zrinjskog za SportSport.ba

Todorović: Moramo zaustaviti Duljevića i Ahmetovića

M. Maksimović

Jedan od fudbalera Zrinjskog koji je u prošlosti s uspjehom nosio dres Sarajeva je Ognjen Todorović. On je i ovog puta apostrofirao da mu je na Koševu bilo lijepo, da pamti dobre stvari, ali je i zavapio za pobjedom Zrinjskog na današnjem derbiju.

“Svaki derbi je zahtjevan, a ovaj će to biti zbog teškog terena i kvalitetnog protivnika. Sarajevo ima samo jedan poraz i mi ih moramo shvatiti ozbiljno. Ne smijemo ih podcijeniti, jer je objektivno Sarajevo najveća opasnost za nas u borbi za naslov prvaka”, rekao je Todorović.  

Zrinjski na posljednje četiri utakmice protiv Sarajeva u Mostaru nije ostvario trijumf.

“To dovoljno govori koliko su uvijek neugodni za nas. Možda smo u psihičkoj prednosti, ali Sarajevo se nikada ne treba otpisati”, dodao je.  

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekivano je među fudbalerima Sarajeva izdvojio dvojicu.

“Od Duljevića i Ahmetovića će prijetiti najveća opasnost. Stvaraju mnogo prilika za pogotke, a dosad su iako se potencira priča da je odbrana slabiji dio tima, primili i jako malo golova. Mislim da je Sarajevo ipak pod većim pritiskom. Ukoliko ovdje izgube, pobjeći ćemo im na plus jedanaest, a to bi bilo ogromna razlika”, zaključio je Todorović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi