Tojaga vjeruje da će Velež popraviti dojam

Velež dočekuje Sarajevo

Tojaga vjeruje da će Velež popraviti dojam

Naredno 27. kolo Premijer lige BiH za Velež donosi utakmicu protiv Sarajeva.

Mostarski premijerligaš se već odavno pomirio sa sudbinom, odnosno ispadanjem, dok Sarajevo na Vrapčiće ne dolazi u dobrom raspoloženju nakon poraza u derbiju i za izabranike Almira Hurtića pobjeda je imperativ. 

U ovom trenutku u taboru Veleža jedva čekaju kraj sezone i da se napokon krenu rješavati problem oko kluba. Debakl u utakmici sa Travnik je pokazao da je tim psihički pao, na prvoj prepreci se odustaje od borbe, a to upravo ono što zabrinjava trenera Ziju Tojagu koji najviše insistira na borbi.

Tojaga se nada da će njegovi izabranici popraviti dojam koji su ostavi nakon poraza na Piroti, a dobra partija protiv Sarajeva, bez obzira na rezultat, bi dala mrvicu samopouzdanja pred derbi sa Zrinjskim.

Kada je u pitanju igrački kadar, Velež neće moći računati na Količića koji je suspendovan, Demić je pod upitnikom, dok su Peco i Mešanović od ranije van stroja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Sarajeva i Veleža počinje u subotu od 17 sati. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi