Veznjak Zrinjskog na okupljanju kandidata za reprezentaciju

Tomić: Premijer liga svake godine je sve kvalitetnija

D. Kurbegović

Igrači iz Premijer lige BiH u nogometu danas su se okupili u Zenici, gdje će u dva dana odraditi testiranje, te jednu test utakmicu u kojoj će pokušati pokazati svoj kvalitet i opravdati poziv.

Jedan od ponajboljih veznjaka Premijer lige sigurno je Tomislav Tomić, nekadašnji nogometaš Širokog Brijega, Goška, Željezničara i grčkog Xahntija vratio se ove zime u BiH, potpisavši za mostarski Zrinjski.

Njegove dobre igre nisu ostale neprimijećene, tako da se našao na popisu kandidata za reprezentaciju na okupljanju u Zenici.

"Drago mi je što me selektor pozvao i što sam na nekom širem spisku reprezentacije, nadam se da ću se prikazati u što boljem svijetlu. Iza mene je težak period, vratio sam se u Premijer ligu ovaj put u Zrinjski, borimo se za titulu, trenutno smo prvi i nadam se da će tako ostati i na kraju sezone"ističe Tomić.

Naredne sezone u Premijer ligi od 12 klubova se očekuju još bolje utakmice

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Mislim da liga napreduje svake godine, te da je suđenje veoma dobro. Kada se smanji liga, biće i veći izbor kvalitetnijih terena, vjerujem da će prvenstvo naredne sezone biti veoma dobro i zanimljivo. Veoma je bitno što se i gledaoci vračaju na tribine u Premijer ligi i to me dosta raduje", kazao je Tomić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi