Veznjak Plavih

Tomić: Šest bodova neće važiti ako sutra ne pobijedimo

Nakon nešto lošijih partija na otvaranju prvenstva u kojima vezni fudbaler Željezničara Tomislav Tomić nije uspjevao realizovati neke stopostotne prilike u duelu sa Drinom, prije reprezentativne pauze, postigao je gol za pobjedu.

"Radili smo dobro tokom pauze, prije koje smo upisali dvije važne pobjede. Bili smo dobri, ali ovih šest bodova neće važiti ako sutra ne pobijedimo", rekao je Tomislav Tomić, te dodao:

"Nadam se daće vrijeme biti dobro i da ćemo pobijediti. Isto tako se nadam pogotku, mislim da sam mogao imati koji gol više na svom kontu".

Željezničar ove sezone igra bolje u gostima, a s tim se složio i veznjak Adžemovog tima, koji je priznao da je jedini kiks kluba s Grbavice remi u Foči sa Slavijom.

"Najviše mi je žao utakmice protiv Slavije. Mislim da nam je to do sada jedini kiks", rekao je Tomić na kraju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.