Tomić u jednom dahu: Ukazana mi je velika čast!

Veznjak Zrinjskog za SportSport.ba

Tomić u jednom dahu: Ukazana mi je velika čast!

M. Šljivak

Veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić dobio je poziv selektora reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića za kvalifikacioni meč s Estonijom.

Sjajni fudbaler Plemića je u razgovoru za SportSport.ba istakao kako mu je velika čast što se našao na popisu najboljih bh. igrača. Bio je vidno uzbuđen i sretan zbog poziva.

"Velika je čast i privilegija što sam na spisku reprezentacije. Hvala selektoru i Nogometnom savezu. Također, zahvalan sam svom klubu i saigračima, bez njih ne bih bio ovdje. Velika mi je čast što sam dobio poziv i što sam jedan od rijetkih igrača iz Premijer lige koji je tu. Ovo je zaista veliki trenutak za mene", istakao je Tomić za SportSport.ba.

O debiju eventualnom debiju protiv Estonije ne razmišlja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nisam mnogo razmišljao o tome. I sam poziv među najbolje bh. igrače je velika stvar za mene i ponavljam još jednom, velika mi je čast što ću obući dres reprezentacije BiH", rekao je Tomić.

BiH će 6. septembra ugostiti Estoniju na Bilinom polju, a pored Tomića poziv iz Premijer lige BiH dobio je još Haris Duljević. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi