Toni Šunjić igrač utakmice protiv Dnipra

U izboru Ukrinforma

Toni Šunjić igrač utakmice protiv Dnipra

Nakon tri kola ukrajinske Premier lige Zorya za koju nastupa naš reprezentativac Toni Šunjić još uvijek ne zna za poraz.

Sa sedam bodova trenutno se nalaze na trećem mjestu na tabeli odmah iza Shakhtara i Metalista koji imaju stopostotan učinak. U posljednjem kolu Zorya je iznenađujuće trijumfovala u gostima kod Dnipra sa 1:3, a najboljim igračem susreta ukrajinski portal ukrinform.ua proglasio je našeg reprezentativca, ocijenivši ga ocjenom 7,5.

Šunjić je bez problema dobijao duele sa Ukrajincima Konoplyankom i Seleznyovom, kao i sa Brazilcima Nascimentom i Giulianom. Kasnije je u igru kod Dnipra ušao i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Dobra forma Tonija Šunjića svakako je ohrabrujuća za selektora Safeta Sušića pred septembarske duele sa Slovačkom, kao i za koševski susret protiv reprezentacije SAD-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.