Topić novi igrač Jedinstva, čeka se Goran Marković

Bišćani se pojačavaju

Topić novi igrač Jedinstva, čeka se Goran Marković

Nogometni klub Jedinstvo nastavlja se pojačavati za predstojeću sezonu. Nakon Popare, Sinanovića, Šiljega, Hodžića, Vile, Hasanhodžića, Milenkovića i Rovčanina, tim iz Bihaća dogovorio je saradnju sa još dvojicom novih fudbalera. 

Dres bihaćkog prvoligaša zadužio je 30-godišnji Borislav Topić koji nastupa na poziciji zadnjeg veznog. Topić je posljednji angažman imao u Novom Pazaru, a još je nastupao za Rudar Prijedor, BSK Borču i rumunski Targu Mures.

U toku sedmice u Bihać bi trebao stići i nekadašnji bek Željezničara Goran Marković koji je već postigao dogovor sa čelnicima Jedinstva.

Ovaj 28-godišnji srbijanski internacionalac, pored Željezničara, u karijeri je još nosio dresove Zrinjskog, Čukaričkog i Radnika iz Bijeljine. Po vokaciji je desni bek, koji jednako dobro može igrati i na poziciji zadnjeg veznog.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.