Topić: Pobjeda za dodatni vjetar u leđa

Jedinstvo savladalo Rudar

Topić: Pobjeda za dodatni vjetar u leđa

Po veoma teškom i natopljenom terenu Jedinstvo je  uspjelo u trećem kolu Prve lige FBiH ostvariti prvu pobjedu. 

Nakon četiri godine Pod borićima je pao neugodni Rudar iz Kaknja, a za pobjedu od 2:0 pobrinuli su se Topić i Mujagić. 

Uz odličnog golmana Hodžića, jedan od najboljih pojedinaca u redovima Jedinstva bio je iskusni Topić, koji je nakon postignutog gola zbog povrede lože morao napustiti teren, a prilikom izlaska s terena ispraćen je ovacijama i aplauzom bihaćke publike.  

„Odlično smo otvorili meč i jako dobro stajali u prvom poluvremenu, ne dozvolivši protivniku da nas ozbiljnije ugrozi. Kao rezultat toga došli su i pogoci koji su nam osigurali prvu, ali i zasluženu pobjedu nad Rudarom“, kazao je nakon susreta Topić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Nadam se da će nam ova pobjeda dati dodatni vjetar u leđa kako bi u daljnem dijelu prvenstva ostvarili što veći broj pobjeda“, riječi su Topića. 

Jedinstvo u narednom kolu gostuje u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča, dok Rudar dočekuje Bratstvo iz Gračanice.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.