Torlak novi trener u školi fudbala FK Sarajevo

Pojačanje za školu fudbala

Torlak novi trener u školi fudbala FK Sarajevo

M. Šljivak

Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” dobilo je pojačanje na trenerskoj poziciji.

Trenerskom timu zvanično se priključio Sedin Torlak, bivši fudbaler i kapiten FK Sarajevo, koji će raditi s dječacima starosti do 11 godina.

"Na poziv Šefa škole, Emira Karahmeta dobio sam priliku da radim u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase".  Obavili smo razgovor, pričali o mojim planovima i mogu reći da sam se vrlo rado odazvao pozivu. Počeo sam se baviti trenerskim poslom nakon završetka igračke karijere, a poziv Sarajeva, kluba u kojem sam proveo najljepše dane ne mogu odbiti. Brzo smo se dogovorili i već sam počeo sa radom.”, rekao je Torlak, dodavši:

"Obzirom da sam ranije krenuo sa ovim poslom, navikao sam se već i usmjerio ka edukaciji. Dobio sam jednu specifičnu generaciju, koja se po prvi put susreće sa velikim terenom, igranjem 11 na 11 i trebat će vremena i truda da uradimo ono što želimo. Dječaci rade jako dobro, a ja sam zadovoljan.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi