TOŠK izvukao bod u Hadžićima, Natron slavio kod kuće

Druga liga FBiH, grupa Centar

TOŠK izvukao bod u Hadžićima, Natron slavio kod kuće

S. Mlaćo

U Drugoj ligi FBiH grupa Centar odigrani su susreti 18. kola. 

Derbi je odigran u Hadžićima, a Radnik i lider TOŠK su podijelili bodove. Bilo je 1:1. Domaći su poveli u 45. minuti preko Almina Redžića, da bi bod gostima u posljednjim sekundama meča, tačnije petoj minuti sudijske nadoknade bod donio Muamer Kadušić.

Natron iz Magla je sa 2:1 savladao Ilijaš, iako su gosti nakon 23. minute imali vodstvo pogotkom Fijada Mehanovića. Domaći su se izjednačili sedam minuta kasnije preko Dine Dizdarevića, a potpuni preokret je viđen u 69. minuti kada je mrežu Kozića zatresao Anel Mašić.

Trećeplasirani Famos je remizirao u Župči protiv Mladosti (2:2), a zenički Rudar je slavio nad Pobjedom 3:1.

Borac iz Jelaha i Žepče su podijelili bodove (2:2), a minimalne pobjede upisali su Usora nad Azotom, te Krivaja nad Novim Gradom (1:0).

Na prvom mjestu je dalje TOŠK za 45 osvojenih bodova, a Natron i Famos imaju po 37. Četvrtoplasirani je Radnik sa 30.

Na dnu su Mladost sa sedam bodova, te Rudar iz Zenice sa 11.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi