TOŠK sedmicom počastio Zeničane

Druga liga FBiH - Centar

TOŠK sedmicom počastio Zeničane

E. Škorić

Svi susreti 19. kola Druge lige FBiH - grupa Centar odigrani su u subotu.

Najefikasniji bili su nogometaši TOŠK-a, koji su u Tešnju sa 7:0 deklasirali Rudar iz Zenice. Kadušić je bio dvostruki strijelac za TOŠK, a po gol su postigli i Nuhanović, Skulić, te rezervisti Rakić i Bahtić.

U Zavidovićima Krivaja je ugostila Natron iz Maglaja, a gosti su na kraju slavili s 2:1. Karabajić je u 16. minuti zabio za vodstvo Krivaje, ali su gosti preko Spahića u 43. i Mujanovića u 70. minuti stigli do preokreta i 2:1 pobjede.

U Tešanjki Pobjeda je bila domačin Ilijašu, koji je slavio s 1:0 golom Kovača. Istim je rezultatom Novi Grad pobijedio Usoru, a gol je postigao Haris Rizvanović.

U Vitkovicima Azot je ugostio Borac Jelah i poražen je sa 3:1. Famos i Radnik su u jednom lokalnom derbiju odigrali 1:1, dok je Žepče s 2:1 savladalo Mladost. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

TOŠK je sada lider sa 48 bodova, Natron ima 40, a Famos 38 bodova. U donjem dijelu tabele su Krivaja sa 18, Rudar sa 11 i Mladost sa sedam bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi