TOŠK slavio sa 8:0, Ilijaš uvjerljiv u Brezi

Druga liga Centar, 3. kolo

TOŠK slavio sa 8:0, Ilijaš uvjerljiv u Brezi

E. Škorić

Nogometaši TOŠK-a ostvarili su veoma visoku pobjedu nad Stupančicom u trećem kolu 2. lige FBiH - grupa Centar.

TOŠK je pred svojim navijačima razbio nemoćne goste sa nevjerovatnih 8:0 uz hat-trick Bašića, dva gola postigao je Suljić, a po jedan Mrguda, Rakić i Lihić. TOŠK nakon tri kola ima tri pobjede uz gol razliku 12:1, a Stupančica je uz Borac iz Jelaha jedini tim u ligi bez osvojenog boda.

Krivaja je u Zavidovićima s 4:1 pobijedila Usoru, a strijelci su bili Muharemović, Kovačević, Mehić i Imamović za domaće, Suvala za goste. Natron je protiv Azota stigao do druge pobjede u prvenstvu, a igrač odluke bio je Galijašević, koji je u 12. postavio konačnih 1:0.

Istim rezultatom je Famos savladao Borac iz Jelaha, strijelac je bio Muhić u drugoj minuti. Duel Radnik Hadžića i visočke Bosne završen je bez golova, dok je Ilijaš u Brezi slavio protiv domaćeg Rudara s 3:1 uz dva gola Zukića i jedan Mašić.

Druga liga FBiH - grupa Centar, 3. kolo:
TOŠK - Stupančica 8:0 (Mrguda 8, Suljić 1, 43, Bašić 28, 34, 61, Rakić 52, Lihić 75)
Krivaja Z. - Usora 4:1 (Muharemović 31, Kovačić 80, Mehić 16, Imamović 54/ Suvala 44)
Radnik Hadžići - Bosna V. 0:0
Famos - Borac 1:0 (Muhić 2)
Natron - Azot 1:0 (Galijašević 12)
Rudar - Ilijaš 0:3 (Mašić 51, Zukić 67, 93)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.