TOŠK slavio u Jelahu, Ilijaš u Hadžićima

Druga liga FBiH grupa Centar

TOŠK slavio u Jelahu, Ilijaš u Hadžićima

S. Mlaćo

U Drugoj ligi FBiH grupa Centar danas su odigrane četiri utakmice.

Lider TOŠK je gostovao Borcu iz Jelaha i slavio minimalnu pobjedu (1:0). Jedini pogodak za tim iz Tešnja postigao je Osmo Nuhanović u 61. minuti.

Iznenađenje se desilo u Hadžićia gdje je Radnik poražen od dvanaestoplasiranog Ilijaša sa 2:1. 

Gosti su poveli u 67. minuti preko Fijada Mehanovića, a domaći se vraćaju pet minuta kasnije preko Meldina Podruga.

Pobjedu Ilijašu donosi u prvoj minuti sudijske nadoknade Akif Kovač.

Mladost iz Župće je na svom terenu savladala Pobjedu. Za domaće su pogađali Asmir Mušić i dva puta Ermin Hadžo, dok je za goste pogodio Sadmir Solo.

U Zavidovićima su snage odmjerili Krivaja i Žepče, a Žepčaci su slavili 2:1. Nakon 37. minuta gosti su vodili 2:0 pogotcima Marka Babića i Nikole Tadića, a domaći su smanjili na 2:1 preko Muhameda Mehića u 69. minuti. 

Nakon nepotpunog 16. kola TOŠK je i dalje prvi sa 41. osvojenim bodom dok je Famos drugi sa 33 i utakmicom manje, a 30 ima Natron, također sa utakmicom manje. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti