TOŠK slavio u Usori, Bosna i Azot trijumfovali kod kuće

Druga liga Centar, 2. kolo

TOŠK slavio u Usori, Bosna i Azot trijumfovali kod kuće

E. Škorić

Tri utakmice drugog kola Druge lige FBiH - grupa Centar odigrane su u nedjelju.

Azot je u Vitkovićima s 2:1 pobijedio Famos. Domaći nogometaši su poveli preko Jasmina Azizovića u 50. minuti, Adnana Lepenica je u 68. povisio na 2:0, da bi dvije minute kasnije gosti iz Hrasnice preko Armina Cibre smanjili na 2:1, no nisu uspjeli izbjeći poraz.

Bosna je u Visokom bila bolja od Krivaje iz Zavidovića sa 2:0. Alem Plakalo je u trećoj minuti zatresao mrežu gostiju. Do 78. minute mreže miruju, a onda Ahmet Frljak postiže gol za konačnih 2:0.

U Usori je istoimena domaća momčad izgubila s 2:0 od TOŠK-a. Tešanjci su slavili golovima Osme Nuhanovića u 22. minuti, odnosno Eldina Suljića u 84. minuti.

Druga liga FBiH, grupa Centar, 2. kolo:
Usora - TOŠK 0:2 (Nuhanović 22, Suljić 84)
Bosna - Krivaja 2:0 (Plakalo 3, Frljak 78)
AZOT - Famos 2:1 (Azizović 50, Lepenica 68/ Cibra 70)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.