Tošović: Mi smo jedini tim koji može parirati Napretku

Fudbaler Famosa pred derbi s Napretkom

Tošović: Mi smo jedini tim koji može parirati Napretku

D. Vejo

Osmo kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok, donosi sjajan derbi između prvoplasiranog Napretka i drugoplasiranog Famosa.

U Donjem Šepku sastaju se pretendenti za naslov, te iz tog razloga svi prijatelji fudbala imat će priliku da uživaju u pravoj fudbalskoj poslastici. Svoja očekivanja od derbija, kazao je jedan od aktera tima iz Vojkovića.

"Sama činjenica da je ovo derbi kola dovoljno govori o tome koliko smo motivisani. Napredak je odlična ekipa i nisu slučajno ostvarili svih sedam pobjeda u prvenstvu. Ipak, smatram da smo u ovom trenutku mi jedina ekipa koja im može parirati i apsolutno smo uvjereni u to da im možemo pomrsiti račune", rekao je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Nenad Tošović.

Utakmica između Napretka i Famosa na rasporedu je sutra od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi