Tošović: Vrh tabele je naš cilj

Druga liga RS, Istok

Tošović: Vrh tabele je naš cilj

D. Vejo

U okviru 25. kola Druge lige Republike Srpske Istok, fudbaleri Famosa će na svom terenu u Istočnoj Ilidži ugostiti ekipu Rudara iz Ugljevika.

Famos se vratio na pobjednički put pobjedom u prošlom kolu nad ekipom Proletera iz Dvorova. Priliku da upišu nova tri boda ponovo će imati pred svojom publikom. O protivniku i očekivanjima od meča pričao je fudbaler tima iz Istočne Ilidže.

"Mi želimo nastaviti pobjednički niz nakon trijumfa u prošlom kolu na svom terenu protiv ekipe Proletera. Naporan raspored imamo kao i sve ekipe, uzimajući u obzir da smo jedno kolo odigrali u srijedu. Ali kako kako nama tako i svima. Naš naredni protivnik nalazi se na posljednjem mjestu na tabeli, ali daleko od toga da ćemo ih potcijeniti. Želimo da upišemo novu pobjedu i ostanemo u vrhu tabele", ističe za SportSport.ba napadač Famosa, Nenad Tošović.

Utakmica između Famosa i Rudara igra se sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi