Travnički dječaci za nagradu na utakmici voljenog kluba

Sjajna ideja sprovedena u djelo

Travnički dječaci za nagradu na utakmici voljenog kluba

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika pružaju veoma dobre partije ove sezone.

 U Kupu se Veziri ispali od favorizovanog Sarajeva, a u Prvoj ligi Federacije naše zemlje su na prvom mjestu sa istim brojem bodova kao i Bosna iz Visokog.

U Travniku su mnogo na zimskoj pauzu radili kako bi privukli što veći broj navijača na Piroti i tako zajedno napravili korak bliže ka jednom cilju, a on se zove plasman u Premijer ligu naše zemlje.

Na revanš utakmici četvrfinala Kupa naše zemlje NK Travnik je ugostio pet dječaka iz džemata Pode koje je efendija Mersudin Zolota nagradio dolaskom na utakmicu voljenog kluba.

"Od njih pet tri učenika su po prvi put na stadionu i vjerujemo da će to za njih biti poseban događaj kojeg će pamtiti u svom životu", istakao je Zolota.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pet dječaka nije krilo zadovoljstvo nakon utakmice, te su istakli da mnogo vole NK Travnik.

Primjer NK Travnik svakako bi trebali slijediti i ostali klubovi u našoj zemlji, a sve kako bi na našim stadiona bilo mjesta za djecu i porodice, a ne za one koji svoj ispadima redovito pune naslovnice bh. medija. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi