Travnik bez četvorice sutra protiv Sarajeva

Veziri u problemima

Travnik bez četvorice sutra protiv Sarajeva

S. Mlaćo

Sutra se igraju prvi četvrtfinalni susreti Kupa BiH, a na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" snage će odmjeriti FK Sarajevo i NK Travnik. 

Bordo tim i Veziri iz Travnika se vrlo dobro poznaju, a nema sumnje da je Sarajevo veliki favorit u ovom duelu. 

Ipak u Travnik ne pomišljaju na predaju, ali će im posao sigurno otežati ne igranje dvojice novajlija Matijasa Pejića i Seida Zukića koji su u Kup takmičenju već nastupali za HNK Orašje te sada nemaju pravo nastupa.

Pored Pejića i Zukića, Travniku će nedostajati i Dženan Zajmović te Haris Hasanbegović koji imaju problema sa povredama. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sastav u kojem će Veziri istrčati sutra na najvećem bh. stadionu će vjerovatno biti slijedeći: Nurković, Kovać, Alispahić, Pekija, Hasanhodžić, Nuhić, Čivić, Kadrić, Goloman, Jusufbašić, Smajić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi