Travnik bolji od Zmaja, sutra protiv Posušja

Veziri slavili nakon preokreta

Travnik bolji od Zmaja, sutra protiv Posušja

S. Mlaćo

Iako su jučer na žrijebanju parova Kupa naše zemlje dobili jednog od najtežih mogućih protivnika, FK Sarajevo, u NK Travnik na pripremama u Makarskoj vlada sjajna atmosfera. 

Veziri su jučer u Hrvatskoj savladali RNK Zmaj iz Makarke, iako je član 3. HNL prvi došao vodstvo. Ipak, u nastavku se Travničani bude te pogotcima Alispahića i Smajića dolaze do pobjede. 

U ponedjeljak su izabranici Osme Bajrića remizirali protiv RNK Split 2:2, a sutra će put kući. Odigrati će još utakmicu protiv nekadašnjeg premijerligaša, danas člana Druge lige FBiH grupa Jug NK Posušje. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije NK Travnik će otvoriti gostovanjem kod mostarskog Veleža. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi