Travnik dobio novog trenera

Vraća se iskusni stručnjak

Travnik dobio novog trenera

Federalni prvoligaš Travnik za novog trenera je imenovao iskusnog Husniju Arapovića. 

Nakon loših rezultata Travnika na otvaranju sezone bilo je jasno da dosadašnji trener Adnan Beganović odlazi, pošto Veziri pod njegovim vodstvom nisu u ligi ostvarili nijednu pobjedu, a sada je poznato i ko će ga zamijeniti.

Travnik će u nastavku sezone voditi 73-godišnji Husnija Arapović, kojem će ovo biti ujedno treći put da preuzima Vezire, a u svojoj trenerskoj karijeri još je vodio Čelik, Sarajevo, Velež, Vitez, Budućnost, Rudar i Schaffhausen. 

U konkurenciji za klupu Travnika su još bili Feđa Dudić i Nedžad Žerić, a budući da su zbog privatnih obaveza na kraju odustali, izbor je pao na Arapovića. U klubu vjeruju da je Arapović dobro rješenje i da će uspjeti probuditi ekipu, te je usmjeriti ka opstanku. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon šest odigranih kola Travnik u Prvoj ligi Federacije BiH zauzima posljednju pozicija za svega dva osvojena boda. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi