Travnik i Mostar za primjer, najslabija posjeta u Lukavici

Posjećenost utakmica Premijer lige

Travnik i Mostar za primjer, najslabija posjeta u Lukavici

Približno 9000 gledalaca prisustvovalo je mečevima 27. kola BHT Premijer lige BiH. U prosjeku posjeta je iznosila 1110 gledalaca po utakmici, što je bolji prosjek u odnosu na prethodno kolo. 

Najbolja posjeta zabilježena je u Travniku na Piroti gdje je gostovao tim Sarajeva, odnosno Pod Bijelim brijegom na derbiju lidera Zrinjskog i Čelika.

Mečeve u Travniku i Mostaru posmatralo je po 2500 gledalaca. Na Grbavici je trijumf Željezničara nad Mladosti Velika Obarska ispratilo 2000 gledalaca, dok je najslabija posjeta zabilježena u Lukavici na utakmici Slavije i Leotara gdje se okupilo tek dvije stotine gledalaca.

Posjeta u 27. kolu Premijer lige:

Vitez – Velež 300
Široki Brijeg –Borac 500
Slavija – Leotar 200
Radnik – Olimpic 350
Zvijezda – Rudar 550
Zrinjski – Čelik 2500
Željezničar – Mladost 2000
Travnik – Sarajevo 2500

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.