Travnik ponovo bez trenera: Edin Prljača podnio ostavku

Burno na Piroti

Travnik ponovo bez trenera: Edin Prljača podnio ostavku

S. Mlaćo

Slabe igre u drugom dijelu sezone dovele su NK Travnik dva kola prije kraja sezone u Prvoj ligi Federacije BiH tek na šestu poziciju.

Veziri su u srijedu poraženi na Piroti od Rudara iz Kaknja (1:2), a sutra će u 29. kolu u goste Budućnosti iz Banovića. Danas je ostavku na mjesto šefa stručnog štaba popularnih Vezira podnio Edin Prljača, koji se definitivno nije proslavio nakon što je klub odlučio napustiti iskusni Osman Bajrić.

Travnik će sutra u Banovićima sa klupe predvoditi Feđa Dudić, a za SportSport.ba je potvrđeno da su dva igrača ovog kluba odbila putovati na sutrašnji meč. Radi se o Dženanu Zajmoviću i Matijasu Pejiću koji su čak i odbili trenirati danas, te su tako grubo prekršili pravilnik kluba.

Nakon 28. odigranih kola Travnik ima 11 pobjeda, 9 remija i 8 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi