Travnik primio osam komada na Tušnju

Kadetska Premijer liga

Travnik primio osam komada na Tušnju

E. Škorić

Kadeti Slobode deklasirali su sa 8:0 vršnjake iz Travnika u 28. kolu Omladinske Premijer lige BiH.

Slobodini kadeti su na Tušnju očitali lekciju Travničanima, pa su na kraju slavili sa visokih 8:0.

Dino Hodžić postigao je dva gola u razmaku od dvije minute, a po gol za crveno-crne postigli su još Muamer Gogić, Amar Beganović, Alen Kurtalić, Haris kotarević i Hakija Osmanović.

U mostarskom derbiju Zrinjski je, kao gost, s 1:0 pobijedio Velež. Gol odluke postigao je rezervista Patrik Brajković u 78. minuti.

Radnik je u Bijeljini slavio s 2:0 protiv Slavije. Strijelci su bili Dragan Živanović i Milan Mitrović.

Borac i Široki Brijeg su odigrali bez pobjednika (2:2) iako je domaći tim vodio 2:0 na poluvremenu. Mrežu gostiju tresli su Nebojša Gvozdenović i Srđan Mrzić, dok je oba gola za Široki postigao Domagoj Marušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi