Travnik remizirao sa Hrvatskim dragovoljcem

Remi na Piroti

Travnik remizirao sa Hrvatskim dragovoljcem

Nogometaši Travnika danas su odigrali i posljednju pripremnu prijateljsku utakmicu sa Hrvatskim dragovoljcem iz Zagreba.

Današnja utakmica na stadionu Pirota je završena rezultatom 0:0, a nakon niza loših rezultata trener Osmo Bajrić je napokon uspio pronaći udarnu postavu koja igra na veoma dobrom nivou. 

Nakon osvajanja Memorijalnog turnira u Vitezu, Travnik je odigrao sjajnu utakmicu sa Hrvatskim dragovoljcem, ali nažalost nisu uspjeli odnjeti pobjedu. 

Za Travnik su nastupali: Nurković, Kovač, Sadiković, Ribić, Jusić, Varupa, Čurić An., Burazor, Musić, Nuhić, Dudić, Terzić, Helvida, Jusufbašić, Mahović i Ćivić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sudije ovog susreta su bile Bojo, Fajkić i Žilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.