Travnik s igračem manje sačuvao bod u Gradačcu

Zvijezda bez pobjede

Travnik s igračem manje sačuvao bod u Gradačcu

E. Škorić

Zvijezda je tek u drugom kolu BHT Premijer lige BiH odigrala svoju prvu utakmicu. 

Podsjećamo da je Zvijezda zbog suspenzije i neisplaćenog duga srebreničkoj Gradini propustila utakmicu sa Sarajevom na Koševu, odnosno taj susret registrovan je u korist bordo tima rezultatom 3:0.

Ipak, Zvijezda je do petka isplatila određeni dio duga (30.000 KM) Srebreničanima, pa je imala pravo nastupa u drugom kolu protiv Travnika na Banja Ilidži, koja je danas bila više nego dobro popunjena.

Izabranici Nermina Huseinbašića pokušavali su na sve načine doći do pobjede, no neugodni gosti, koje je prošlo kolo Sloboda pregazila na Piroti, nisu popustili ni pored činjenice da su skoro sat vremena igrali sa igračem manje u polju jer je Ribić isključen.

Zanimljivo, Vezirima je to treće isključenje ove sezone, a najbolju šansu za Zvijezdu nije iskoristio Gaždo, odnosno stativa se ispriječila. Imali su i gosti svojih šansi, ali je Brkić bio siguran među stativama.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.