Travnik sigurno slavio protiv Zmaja

Prijateljska utakmica u Makarskoj

Travnik sigurno slavio protiv Zmaja

Travnik je danas u Makarskoj rezultatom 3:0 savladao ekipu Zmaja.

Travničani su utakmicu započeli u sastavu Nurković, Kovač, Jašarević, Bakrač, Mornar, Jelić, Ćulum, Ćurić, Nuhić, Smajić i Zec, a još su igrali Strika, Terzić, Ćivić, Fazlić, Džogić, Vujica i Kadrić. Za ovu utakmicu u kombinaciji nisu bili Kouadio, Hadžibulić, Varupa, Zaimović i Aleksić.

Strijelci za ekipu Travnika u pobjedi protiv Zmaja bili su Smajić, Džogić i Vujica, a vrijedi istaći da će ekipa Darka Vojvodića do kraja priprema odigrati još nekoliko utakmica.

Travničani će sutra igrati protiv Imotskog, u subotu je na rasporedu meč sa Slogom iz Ljubuškog, a dan kasnije sa Dugopoljem. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generalnu probu pred nastavak sezone Travnik će imati 20. februara, kada će na Stadionu Pirota ugostiti ekipu Sarajeva.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi