Travnik u Makarskoj savladao Slogu iz Ljubuškog

Pripreme za nastavak sezone

Travnik u Makarskoj savladao Slogu iz Ljubuškog

Fudbaleri Travnika su danas u Makarskoj odigrali novu pripremnu utakmicu.

Izabranicima Darka Vojvodića ovoga puta je protivnik bio federalni prvoligaš Sloga Ljubuški, a za uvjerljivu pobjedu Travnika od 4:1 pobrinuli su se Asim Zec, Danijel Ćulum, Irhan Smajić, i Sead Hadžibulić. 

Raspoloženi Asim Zec, koji na pripremama igra dosta dobro, bio je najbolji pojedinac susreta i uz postignuti pogodak uspio je upisati i asistenciju. 

"Obzirom da smo zadovoljni uslovima rada, i atmosfera u ekipi je odlična. Aktivno radimo sa svim igračima, svi daju svoj maksimum, a velika prednost je što nema povrijeđenih igrača. Planirano je odigravanje još utakmica, do generalke sa Sarajevom po povratku, što će biti šesta i konačna provjera. Biće prostora da se iskristališe prva postava ekipe", kazao je Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnik je protiv Sloge iz Ljubuškog nastupio u sljedećem sastavu: Nurković, Kovač, Jašarević, Aleksić, Terzić, Ćurić An., Nuhić, Smajić, Ćulum, Zec, Ćurić Am. Još su igrali: Strika, Hadžibulić, Fazlić, Kadri, Bakrač, Džogić i Vujica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi