Travnik u Turbetu dočekuje zenički Čelik

Iskoristit će reprezentativnu pauzu

Travnik u Turbetu dočekuje zenički Čelik

D. Kurbegović

Nogometaši Travnika i Čelika nalaze se u donjem dijelu tabele, ove dvije ekipe dijele 10 i 11 poziciju na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

Budući da je reprezentativna pauza, rukovodstvo dvaju klubova odlučili su se da dogovore prijateljsku utakmicu, kako bi se što bolje pripremili za posljednje kolo prvog dijela prvenstva.

Travnik će na stadionu FK Vlašić u Turbetu u subotu od 13, 00 sati dočekati zenički Čelik, a priliku bi trebali dobiti svi igrači ova dva kluba.

U posljednjem kolu jesenjeg dijela Premijer lige Travnik će gostovati u Vitezu, dok će Čelik u goste na Grbavicu, kod ekipe Željezničara.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.