Treća pobjeda Olimpica, Radnik razbio Drinu

Kadetska Premijer liga, 4. kolo

Treća pobjeda Olimpica, Radnik razbio Drinu

M. Šljivak

Danas je odigrano još pet utakmica kadetske Premijer lige Bosne i Hercegovine, a za razliku od jučer gosti su osvojili svega dva boda.

Čelik je remizirao u Zenici s banjalučkim Borcem 1:1. Zeničani su poveli preko Amira Mašića u 17. minuti susreta, a bod gostujućem timu donio je Miloš Kukić pogotkom u 74. minuti susreta

Radnik je s uvjerljivih 4:0 savladao u Bijeljini zvorničku Drinu. Junak pobjede domaćeg tima bio je Stefan Rakić koji je postigao hat-trick, dok se u strijelce upisao u Mika Božić.

Slavija je pogocima Dejana Kljajića i Nikole Bjeloša savladala s 2:1 ekipu Viteza. Jedini gol za goste je postigao Matej Jurčević u 28. minuti susreta.

Uvjerljivu pobjedu upisao je i Olimpic, koji je s 4:2 savladao Zvijezdu iz Gradačca.

Benjamin Šetkić i Mufid Salčinović su nakon 10 minuta igre donijeli vodstvo od 2:0 Olimpicu, da bi nakon autogola Skenderovića u 19. minuti pobjednik već bio poznat. 

Iako se Zvijezda pogocima Saše Maksimovića i Almira Piragića vratila u meč, Vedad Bukva je u 80. minuti zaključio pobjedu Olimpica.

Premijer liga kadeti, 4. kolo:

Radnik - Drina 4:0
Slavija - Vitez 2:1
Olimpic - Zvijezda 4:2
Čelik - Borac 1:1
Travnik - Velež 0:0

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Jučer: Zrinjski - Željezničar 2:6
Široki Brijeg - Sloboda 0:2

Odgođen je meč Sarajeva i Mladosti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.