Trener Dresdena: Duljević ima samo jedan problem

Uwe Neuhaus otkrio za njemačke medije

Trener Dresdena: Duljević ima samo jedan problem

S. Mlaćo

Nakon što je poslije susreta svog Dynamo Dresdena i Furtha (1:1), bh. internacionalac Haris Duljević proglašen igračem utakmice, i dalje stižu hvalospjevi na njegov račun.

Njemački mediji istakli su da će Duljević kako sezona bude odmicala biti sve bolji i bolji, a njegovi saigrači su dodali da je Duljević veliko pojačanje za Dresden, ali prije svega sjajan čovjek.

Sportski direktor Dresdena Ralf Minge kazao je da je Duljević fleksibilan igrač koji svojom igrom naprijed može podići nivo igre svog tima.

"Ima sjajan dribling i moćan je kada je lopta u njegovim nogama", dodao je Minge.

Trener Uwe Neuhaus je dodao da Duljeviću nedostaju prave pripreme sa klubom, ali posebno istakao jedan proble za bh. internacionalca.

"Duljević se odlično uklopio, iako ne zna njemački jezik", dodao je trener Dynamo Dresdena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi