Trener Rudara iz Kaknja zadovoljan urađenim u Hercegovini

Trener Rudara iz Kaknja zadovoljan urađenim u Hercegovini

A. Beganović

Fudbaleri Rudara iz Kaknja sutra će utakmicom protiv Slge iz Ljubuškog okončati pripreme u Bijelom Polju kod Mostara

Trener Nijaz Kapo zadovoljan je urađenim tokom boravka u Hercegovini, uz uvjerenje u mnogo bolje igre i rezultate na proljeće.

“Cilj je biti bolji nego jesenas u što ne sumnjamo, posebno nakon kvalitetnih priprema i zimskog prelaznog roka u kojemu smo angažovali osam igrača koji će sigurno predstavljati pojačanja“, rekao je Kapo, posebno zahvalivši domaćinu u Bijelom Polju.

“Moram istaći Salon Borik gdje imamo vrhunski smještaj i ishranu. Osim toga, tu je i odličan teren koji je smješten odmah uz Salon. Ovako kvalitetan teren u ovo doba godine teško da možemo naći, čak ni u primorskm gradićima. Dolazak ovdje bio je odličan potez“, dodao je Kapo koji kao glavnog favorita za plasman u Premijer ligu vidi Budućnost iz Banovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Tu je i Metalleghe koji ima kvalitetan tim, kontinuitet dobrog rada i odličnog trenera“, rekao je na kraju Kapo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi