Trenera Radnika muku muči: Kako postići gol?

Ekipa iz Bijeljine još bez gola

Trenera Radnika muku muči: Kako postići gol?

A. Beganović

U što kraćem vremenu trener Radnika Srđan Bajić mora da riješi rebus kako da pomogne svojm napadačima da postignu gol. Bijeljinski tim je jedini koji u Premijer ligi nije postigao gol, ali i pored toga uspijeli su da osvoje jedan bod i to zahvaljujući meču bez pogodaka protiv Slavije.

"Strašno je to što nam se dešava u poslijenje vrijeme. U polju odigramo dobro, ali to ništa ne vrijedi kad ne možemo da iskoristimo naše šanse. Jednostavno neće nas gol. Vjerujem da ćemo proraditi u Zvorniku naredne nedjelje", kaže trener Radnika Srđan Bajić.

Očigledno je da u klubu iz Bijeljine nisu pronašli odgovarajuće zamjene za ekolicinu igrača koji su ovog ljeta otišli iz kluba.

"Moraćemo neke nedostatke da riješavamo u hodu. Ja vjerujem da ćemo već od Zvornika da uđemo u seriju pozitivnih rezultata. Najvažnije je da mi stvaramo prilike, a giolovi će sigurno stići", kaže napadač Petar Kunić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.